Followers

Friday, January 30, 2009

t-shirt design for student

1/30/2009 02:25:00 AM Posted by Andy Fairuz 1 comment
latest design nak share..sape berminat bitau..harga RM25 sehelai..kalau ade sesape yg nak jadi ajen lagi bagus..contact me..

Design 1 - Couple t-shirt



Design 2 - For girl



Design 3 - General design



Design 4 - Student life



Design 5 - Student Life 2






Thursday, January 29, 2009

time to workout

1/29/2009 08:04:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
6 ari lepas..gua ditemukan dengan satu peluang buat duit baru..kali ni approachnye berlainan..sistem same..tapi care lain..membuatkan gua berminat untuk menyertainya..berbekalkan sedikit modal..kini jumlah komisyen terkumpul aku adalah sebanyak rm300 setelah 6 hari menyertainya.ok what..ternyata sambutan memang menggalakkan..

ape yang gua bley share kat sini ialah bisnes ni guna konsep berniaga secara online..so paham kot..

so sesape berminat atau nak tau lebih lanjut ley terus contact gua..kite bley tag team kerja sesame..okeh..bereh..

Wednesday, January 14, 2009

Time to show

1/14/2009 11:07:00 PM Posted by Andy Fairuz 2 comments
hehe..its show time..

emm jumaat ni ade show magic di UKM bangi..close-up magic..first magic show yang dapat sendiri n dapat payment..RM150 untuk 1 hour nye show..kire ok la kan..tak sabar plak rasenye..

wish me luck..

Saturday, January 03, 2009

kenapa ade orang jahat..??!!

1/03/2009 03:03:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
kenape ade orang jahat??

kenape orang nak buat jahat??

kenape orang baik slalu kene ngan orang jahat..??

kenape orang jahat takley tengok ade orang baik??

kenape la orang jahat ni nak buat jahat??

kalau jadi baik kan senang..

takde orang jahat da..

mesti nak buat masalah la orang jahat ni..

-luahan hati orang yang tak berape nak jahat n tak berape nak baik-

Thursday, January 01, 2009

epi nu yer

1/01/2009 01:25:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
ari ini..1 january 2009..

slamat tahun baru sume..

4 ari lepas..1 muharram 1430H..

slamat tahun baru gak..

ape yang aku nak bitau..
aku mahukan perubahan..
dan ade benda yang aku nak ubah dalam idup aku..
satu benda yang mungkin membuatkan aku berubah jadi laen..ewah..

slamat tahun baru..!!!