Followers

Thursday, May 26, 2011

lamenye lah kan...

5/26/2011 03:09:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
memang lame pun..last entry awal bulan lepas..ni da ujung bulan baru aku menaep..thats y aku ni bukan la blogger tegar..for those yang melayan blog aku ni aku mintak maaf banyak2..bukan bz mane pun..tapi malas..so entry kali ni pun sebab nak mengisi kekosongan entry bulan ni..insyaallah pasni aku akan mule balik menaep..hehe..nak try kurangkan sket entry pasal personal ni..lebih kepada umum dan pandangan peribadi berkenaan apa yang aku lihat,tengok,nampak tiap2 ari disekeliling aku ni..macam tajuk blog aku dulu.."dari mata yang memandang..."

so insyaallah pasni topik2 yang diperkatakan lebih menjerumus kepada perkara bersifat general atas apa yang aku nampak je..dari perspektif aku..n yes of course anda boleh lontarkan sebarang pandangan atau komen..tak kesahla yg membina ataupun tidak..tapi mestila yang boley diterima akal..hehe..ok..

see ya..