Followers

Monday, December 22, 2014

[UPDATE] - Misi Autumn di Korea 2015

12/22/2014 02:10:00 PM Posted by Andy Fairuz , No comments
Assalamualaikum..


Sebelum ni aku ade buat entri bertajuk Misi Autumn di Korea 2015 dimana tahun depan aku plan untuk buat trip ke korea bersama kawan2 aku.. dan ini update terkini..

Disebabkan tarikh cuti tahun depan ade sedikit perubahan iaitu tarikh cuti awal muharram di awalkan sehari..maka aku pun terpaksa adjust tarikh tu sehari awal..so skarang ni tarikh yang confirm adalah pada 14 - 20 Oktober 2015.

Update terkini berkaitan jumlah peserta buat masa ini telah meningkat kepada 21 orang..tapi sehingga kini aku masih belum menerima sebarang bayaran deposit dari setiap peserta..so by next month dah kene kutip deposit untuk aku book tiket flight ke Jeju dan book tmpat stay sewaktu disana..

Insyaallah dari masa ke semasa aku akan update tentang status terkini misi ini..mudah-mudahan berjaya..

Monday, December 15, 2014

senyap sunyi sepi..

12/15/2014 08:21:00 PM Posted by Andy Fairuz , No comments
Assalam..



huhu..tanpa suara sejak beberapa ketika ini..ops..bukan ketika..beberapa minggu..beberapa bulan..sejak dari oktober..ni da disember..nak abis dah pun..baru bersuara..

bukan tiada cerita..tetapi cuma tiada ayat yang mampu diperkata untuk terus berkongsi cerita..emmm..malas pun ada..lagi-lagi bila masa pulak yg sangat pantas untuk dikejar sehinggakan tak sempat untuk bersama..

2 bulan ni memang banyak perkara yang berlaku..emmm..ape ye..ntah la..aku pun tak tahu..yang mana aku nak cerita dulu..nak cerita satu persatu..seminggu la korang kene tunggu..so baik lah aku cerita ape yang aku mampu..

ouh ya..sementara ada waktu yang singkat..apa kata aku share sket apa yang aku bleh ingat..cerita pasal berita gembira yang aku dapat..hehe..tarikh majlis kahwin dah pun decide..so kene bersedia dengan lebih hebat..persiapan dah boleh dipergiat..supaya nanti takda lah x sempat..haaa..korang nanti jangan lupa bagi alamat..senang aku nak pos kan kad..hehe

hmmm..itu cerita aku yang bakal menamatkan zaman bujang..ni ade satu benda best yang aku nak share ngan korang..tahun depan insyaallah aku akan terbang..hehe..gi bercuti baq hang..kat mana tu aku xmau bilang..korang tunggu jela bila harinya menjelang..tengok gamba yang bakal aku share khas buat korang..hihi..

ok lah..di masa yang percuma nanti..akan aku kongsi..cerita2 yang terkini..mungkin bagus dan mungkin jugak xda isi..so..tunggu dan nanti..cerita aku di entry aku lepas ni..