Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

senyap sunyi sepi..

Assalam..



huhu..tanpa suara sejak beberapa ketika ini..ops..bukan ketika..beberapa minggu..beberapa bulan..sejak dari oktober..ni da disember..nak abis dah pun..baru bersuara..

bukan tiada cerita..tetapi cuma tiada ayat yang mampu diperkata untuk terus berkongsi cerita..emmm..malas pun ada..lagi-lagi bila masa pulak yg sangat pantas untuk dikejar sehinggakan tak sempat untuk bersama..

2 bulan ni memang banyak perkara yang berlaku..emmm..ape ye..ntah la..aku pun tak tahu..yang mana aku nak cerita dulu..nak cerita satu persatu..seminggu la korang kene tunggu..so baik lah aku cerita ape yang aku mampu..

ouh ya..sementara ada waktu yang singkat..apa kata aku share sket apa yang aku bleh ingat..cerita pasal berita gembira yang aku dapat..hehe..tarikh majlis kahwin dah pun decide..so kene bersedia dengan lebih hebat..persiapan dah boleh dipergiat..supaya nanti takda lah x sempat..haaa..korang nanti jangan lupa bagi alamat..senang aku nak pos kan kad..hehe

hmmm..itu cerita aku yang bakal menamatkan zaman bujang..ni ade satu benda best yang aku nak share ngan korang..tahun depan insyaallah aku akan terbang..hehe..gi bercuti baq hang..kat mana tu aku xmau bilang..korang tunggu jela bila harinya menjelang..tengok gamba yang bakal aku share khas buat korang..hihi..

ok lah..di masa yang percuma nanti..akan aku kongsi..cerita2 yang terkini..mungkin bagus dan mungkin jugak xda isi..so..tunggu dan nanti..cerita aku di entry aku lepas ni..

Comments

Popular Posts