Followers

Thursday, August 19, 2010

bukak pose

8/19/2010 11:51:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
8 hari dah berlalu..hari ni hari ke sembilan kita berpuasa..so maknenye da 8 kali aku berbuka puasa..emm..so far da ade variety da dalam 8 hari aku berbuka ni..

hari 1: umah
hari 2: umah
hari 3: luar ngan cik puan yasmin
hari 4: umah nenek bawak cik puan yasmin
hari 5: umah makteh kat subang
hari 6: luar..berdua ngan ibu (dzart @ 7)
hari 7: luar..sek 20 ngan ibu n shahira
hari 8:kembali ke rumah..

hmm..lepasni nak buka mana pulak eh??hmm..
(teringin nak makan kat masjid,ngan hotel plak..hehe)

release sket..

8/19/2010 11:44:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
huhu..lame btol aku tak memblog ni..sangat sibuk dengan kerja..bile kerja tak siap konfem kene maki ngan bos..biasa la..ape pun kerja..mesti kene maki ngan bos..da puas kene hambur ngan kata makian..huhu..

baru2 ni aku dapat tugas baru..kire jawatan baru la dalam opis ni..designer..haha..aku dapat job untuk siapkan design untuk packaging produk untuk usahawan miri..bahagian aku adalah seramai 9 orang..aku dikehendaki menyiapkan 3 sample brand logo beserta 3 sample labelling disign..so total 54 design aku kene siapkan dalam masa seminggu..huhu..memang all out la..ngan pc nye sebijik cam siput babi yang besepah kat depan uma aku tu..lembab nak mampus..namun aku gagahi nya jugak untuk menyiapkan kesemua design tersebut..n tepat pada masanya aku mensubmit kan kesemua design tu..huhu..lega je rase..datang keje pun hepi je..tapi cam biasa la..dok opis ni banyakla keje opis yang aku kene siapkan..

ni skrg agak rileks sket..sbb tu boley memblog ni..huhu..

Wednesday, August 11, 2010

salam ramadhan

8/11/2010 05:05:00 PM Posted by Andy Fairuz 1 comment
ramadhan kembali lagi pada tahun ini..tahun ini ramadhan aku berlainan sedikit dari tahun2 sebelumnya..ramadhan dengan suasana kerja..dan pada 1 ramadhan ini aku di hujani dengan timbunan kerja yang amat banyak..kene siapkan 54 design dalam masa 5 hari..dan ini adalah hari yang kedua..mampukah aku menyelesaikannya??huhu..

kepada rakan2, salam ramadhan aku ucapkan kepada anda semua..semoga ramadhan kali ini membawa seribu satu erti dalam memuhasabahkan diri masing2..dan sudah tentu menjadi lebih baik dari sebelumnya..insyaallah..