Followers

Monday, April 27, 2009

buku-buku berpesta di pwtc

4/27/2009 01:37:00 AM Posted by Andy Fairuz 1 comment
petang tadi..aku bersama chaoi ke kl terus menuju ke PWTC untuk ke pesta buku katanya..umm..serius buku berpesta. terlalu banyak buku. Satu usaha murni kerajaan untuk menggalakkan budaya membaca dikalangan rakyat malaysia. Di sana juga aku dapat bertemu penulis tersohor negara, A. Samad Said, sedang menyaksikan satu forum yang dianjurkan di situ.

Latip ngan Mail telah berada di sana lebih awal kerana dapat offer buat show magik..huh kayo diorang minggu ni..kalau da sehari RM 100..mahu tak kaya..sampai PWTC terus cari diorang..kat booth MITN,Malaysia Institute of Translation National.wat show kat sana..

satu perkara menarik yang nak di kongsi bersama adalah babak ketika aku ngan chaoi nak keluar dari PWTC menuju ke komuter putra..terusya 3 orang aweks..comeii..yang best nya sebelah aku kebetulan ada sebuah BMW 5 series..terus aku berlakon ngan chaoi untuk naik ke BMW tersebut..konon2 BMW tu aku punya la..3 orang aweks tadi yang memula buat tak layan terus pandang ke arah kami..mcm ada satu tarikan plak..huh..adakah perumpuan materealistik..adakah mereka hanya memangdang lelaki yang seperti itu sahaja..hmm..tak mampu aku fikirkan..lu pikir la sendiri..bak kata nabil..betulla kata kawan2 aku..kalau kau da pakai kereta besar esok..muka pecah rumah pun ada awek yang sangkut..hmm..paham la aku..

hmm..apa2 pun sebenarnya peristiwa tu membuat kan aku lebih bersemangat untuk mencapai cita2ku..emm..

Friday, April 24, 2009

apa itu di'tagged'??

4/24/2009 04:09:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
umm..tak penah ni..ni baru kene tagged..aku pon tak paham..tapi buat je la..huhu





tukang bagi::cik siv bznes partnerku yang bagus

aku ni...

no1:murah senyuman
no2:happy go lucky
no3:nescafe addict
no4:kuat tido
no5:bisnes minded
no6:magic
no7:graphic design
no8:photography
no9:naik gunung
no10:hitam itu menawan

++tagged seterusnyer++

rizal
tipah
damai
c's
ila


>>>>>award rules<<<<<
  1. insert this badge or pic above to inform u have been awarded
  2. make sure u take the pic and said it is from
  3. you should tell 10 facts or hobbies about yourself
  4. you should choose 5 other bloggers (easier the one who follow you ) and tell their names in your blog.
  5. don't forget to go to their blog and tell them they have been tagged...!!!!
sekian terima kaseh..