Followers

Monday, June 14, 2010

inilah kenyataan

6/14/2010 06:14:00 PM Posted by Andy Fairuz 1 comment
suatu perkara yang perlu kite perlu kite terima adalah kenyataan yang dah sememangnya ditentukan untuk kita..kita merancang..Allah juga merancang..tetapi Allah adalah sebaik-baik perancang..semua yang ditakdirkan untuk kita adalah perancangan Allah yang ada hikmahnya dan ia pastinya yang terbaik untuk kita.

jadi sebagai hambanya kita perlu terima sesuatu yang telah di tentukan untuk kita..inilah kenyataannya..perlu kuatkan semangat dan teruskan perjalanan kehidupan ini dengan perancangan yang lebih baik..insyaallah akan ada sesuatu yang lebih baik.

belajarlah untuk terima kenyataan..

jom tengok bola

6/14/2010 04:51:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
hmm..demam puala dunia kini telah berlangsung.mana2 iklan di tv ke radio ke surat khabar ke tepi jalan sekali pun..dimana sahaja..pasti bola..dan aku juga telah memikul tanggungjawab untuk memasarkan satu produk baru iaitu Nut'Z yang mana ini merupakan projek sulung aku. produk keluaran jenama baru I-mom ini dijangka akan dilancarkan pada 18 jun ini di restoran pelita sek 9..program promosi ini adalan sempena dengan piala dunia 2010. program promosi ini dinamakan Jom bola dengan Nut'Z..

so pasni jom tengok bola sambil makan nut'Z..


ni pack Nut'Z yang bakal aku pasarkan tidak lama lagi..

Friday, June 11, 2010

bila hidung mula resah..

6/11/2010 05:56:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
hadoiyai..

ni la yang paling aku sensitip ni..bila hidungku mula bersa seperti di geletek..aduhai..gatalnye..rase nak garuk je..tapi nak wat camne kan..dalam idung..huhu..

bile da gatal tu..mule la..timbul suasana yang tak menyenangkan..huhu..asyikla sosek sane sosek sini..bersin sane sini..nak wat keje pun ta bley..da la ae kursus 3 ari ni..

resah hidung = resdung..

resdungkah aku..ahh..malas aku fikirkan..amek ubat..baik la tu..makan je soluble tu kang..

huhu..buat orang yang kat sane jangan isau kay..saye ok sahaja..

Monday, June 07, 2010

dari pandangan mata..

6/07/2010 10:14:00 PM Posted by Andy Fairuz 4 comments
dulu aku tulis blog ni just untuk menyuarakan pandangan aku..

tapi skarang seperti tak tau ape nak tulis..

sebab pandanganku kini pada die seorang..

huhu..setiap masa ada kamu..