Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

jom tengok bola

hmm..demam puala dunia kini telah berlangsung.mana2 iklan di tv ke radio ke surat khabar ke tepi jalan sekali pun..dimana sahaja..pasti bola..dan aku juga telah memikul tanggungjawab untuk memasarkan satu produk baru iaitu Nut'Z yang mana ini merupakan projek sulung aku. produk keluaran jenama baru I-mom ini dijangka akan dilancarkan pada 18 jun ini di restoran pelita sek 9..program promosi ini adalan sempena dengan piala dunia 2010. program promosi ini dinamakan Jom bola dengan Nut'Z..

so pasni jom tengok bola sambil makan nut'Z..


ni pack Nut'Z yang bakal aku pasarkan tidak lama lagi..

Comments

Popular Posts