Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

chaoi photoprofile


photo shoot chaoi di unikl aritu menghasilkan photoprofile beliau..ini hasil yang sempat aku hasilkan..












sape mau di photoshootkan..sila la hubungi saye..

Comments

  1. nak! nak! free,kan...? kan? heh~

    ReplyDelete
  2. cun laa..
    bagus2..
    saye suke..!!


    psstt, psstt..
    orang nak gak, tapi malu la ar same itu kamera..
    huhhuh..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ne bley..
    baya la..
    bisnes beb..bisnes..
    heheh..

    ReplyDelete
  5. betty:

    malu pe nye..

    bley jadi artis..
    hehe..

    bley kawan same imran..
    haha..

    ReplyDelete
  6. "bule kawan sama imran"..??

    hey, kite memang sudah jadi kawan die laa..
    gagaggaga...

    sedara2 free kan..?
    ;p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts