Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

apa itu di'tagged'??

umm..tak penah ni..ni baru kene tagged..aku pon tak paham..tapi buat je la..huhu





tukang bagi::cik siv bznes partnerku yang bagus

aku ni...

no1:murah senyuman
no2:happy go lucky
no3:nescafe addict
no4:kuat tido
no5:bisnes minded
no6:magic
no7:graphic design
no8:photography
no9:naik gunung
no10:hitam itu menawan

++tagged seterusnyer++

rizal
tipah
damai
c's
ila


>>>>>award rules<<<<<
  1. insert this badge or pic above to inform u have been awarded
  2. make sure u take the pic and said it is from
  3. you should tell 10 facts or hobbies about yourself
  4. you should choose 5 other bloggers (easier the one who follow you ) and tell their names in your blog.
  5. don't forget to go to their blog and tell them they have been tagged...!!!!
sekian terima kaseh..

Comments

Popular Posts