Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

salam ramadhan

ramadhan kembali lagi pada tahun ini..tahun ini ramadhan aku berlainan sedikit dari tahun2 sebelumnya..ramadhan dengan suasana kerja..dan pada 1 ramadhan ini aku di hujani dengan timbunan kerja yang amat banyak..kene siapkan 54 design dalam masa 5 hari..dan ini adalah hari yang kedua..mampukah aku menyelesaikannya??huhu..

kepada rakan2, salam ramadhan aku ucapkan kepada anda semua..semoga ramadhan kali ini membawa seribu satu erti dalam memuhasabahkan diri masing2..dan sudah tentu menjadi lebih baik dari sebelumnya..insyaallah..

Comments

  1. salam ramadhan al-mubarak.. :)

    visit my latest entry:
    http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/08/dah-puase-rupanya-weyh.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts