Followers

Thursday, August 19, 2010

release sket..

8/19/2010 11:44:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
huhu..lame btol aku tak memblog ni..sangat sibuk dengan kerja..bile kerja tak siap konfem kene maki ngan bos..biasa la..ape pun kerja..mesti kene maki ngan bos..da puas kene hambur ngan kata makian..huhu..

baru2 ni aku dapat tugas baru..kire jawatan baru la dalam opis ni..designer..haha..aku dapat job untuk siapkan design untuk packaging produk untuk usahawan miri..bahagian aku adalah seramai 9 orang..aku dikehendaki menyiapkan 3 sample brand logo beserta 3 sample labelling disign..so total 54 design aku kene siapkan dalam masa seminggu..huhu..memang all out la..ngan pc nye sebijik cam siput babi yang besepah kat depan uma aku tu..lembab nak mampus..namun aku gagahi nya jugak untuk menyiapkan kesemua design tersebut..n tepat pada masanya aku mensubmit kan kesemua design tu..huhu..lega je rase..datang keje pun hepi je..tapi cam biasa la..dok opis ni banyakla keje opis yang aku kene siapkan..

ni skrg agak rileks sket..sbb tu boley memblog ni..huhu..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment