Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Usaha menaip semula


Mari kita mulakan aktiviti menaip apabila sekian lama pencen dari taip menaip ni..last skali post masa bulan mac dulu.. lepas balik dari trip europe..janji nak share cerita pengalaman masa kat sana..tapi apakan daya..kemalasan menghantui diri..

so setelah beberapa perkara dah settle ni..harapnya dapatlah aku menaip semula..harap-harap datang lah kerajinan tu..insyaallah..

ok..jumpa lagi jap lagi

-ndferuz-

Comments

Post a Comment

Popular Posts