Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

time to workout

6 ari lepas..gua ditemukan dengan satu peluang buat duit baru..kali ni approachnye berlainan..sistem same..tapi care lain..membuatkan gua berminat untuk menyertainya..berbekalkan sedikit modal..kini jumlah komisyen terkumpul aku adalah sebanyak rm300 setelah 6 hari menyertainya.ok what..ternyata sambutan memang menggalakkan..

ape yang gua bley share kat sini ialah bisnes ni guna konsep berniaga secara online..so paham kot..

so sesape berminat atau nak tau lebih lanjut ley terus contact gua..kite bley tag team kerja sesame..okeh..bereh..

Comments

Popular Posts