Followers

Monday, April 16, 2012

ade lagi murah..

4/16/2012 03:59:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
huhu..gile lah..baru dapat tau pasal emas UOB..lagi murah..and sediakan emas 999..adoiyai...baru aku check ni..1 gram sama dengan RM 164.40..huhu..tyme aku beli kat KFH aritu RM170.68..then tyme aku topup stock emas aku aritu 1 gram RM 169.80.. then UOB, tgk pade spread hargenye pun tak jauh beza..harga dia beli RM 162.40..beza cuma RM 2 je..huhu..emm..

tapi ade jugak con..minimum kene beli 20g..kalau nak tunggu nak beli 20g memang lambat lagi la aku nak membeli nya..takpalah..yang dah ada ni topup je la nanti..kot ade rezeki leih ke nak beli yang lain plak..mane tau kan..

so kawan2 yang kat luar sana..bila lagi nam mulakan pelaburan..jangan pikir skarang..pikir 10 tahun akan datang..setel..mulai skarang bolehlah lupakan ASB..huhu..jom mulakan pelaburan emas..berbaloi2..takda risiko..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment