Followers

Tuesday, January 20, 2015

Paris, Amsterdam, London..Mu tunggu aku datang..

1/20/2015 03:31:00 PM Posted by Andy Fairuz , No comments
Assalamm..


Jyeahhh..sedang menghitung hari ni baq hang..tak sampai sebulan je lai..trip ke europe aku bersama keluarga..hehe..memulakan projek misi 2015 aku.. mudah-mudahan semua ok..

Persiapan rapi tu tak la sangat..tapi beberapa persiapan kecil dah pun aku sediakan..long john dah beli..beberapa pakaian tahan sejuk aku dah beli..winter jacket..emm..cari kt sana jelah..hehe..kasut..tak sempat nak beli..aritu ade tgk kat JPO..tapi tak beli..then datang lg skali dah takda..so rasenye pakai sport shoes je la nampaknya..kat sana nanti baru beli satu..hehe..buat persiapan untuk misi seterusnya nanti..

trip selama 12 hari ni meliputi 3 buah negara..France, UK, dan Netherlands..tapi sebenarnya aku pergi 5 negara..hehe..transit kat Dubai and transit train kat Brussels..cuti kene standby 8 @ 9 hari..tapi so far cuti aku cukup utk cover semua tu..hehe..tinggal nak apply je..

so insyaallah nanti aku kongsikan cerita aku di sana..ok..sehingga hari ini ada lagi lebih kurang 24 hari je lagi tinggal..nantikan cerita aku nanti ye..

*gambar sumber google..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment