Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

XPDC Jelawang

Salam semua

Ex-PERSI Adventure crew akan mengadakan perkhemahan penutup tahun ini pada 7,8 dan 9 disember 2007 bertempat di Jelawang Jungle, Dabong Kelantan. Berikut di sediakan beberapa butiran mengenai perkhemahan tersebut.

Tempat: Jelawang Jungle, Dabong, Klate.
Tarikh: 7,8,9 disember 2007.(nek tren 6hb mlm..balik 9hb mlm)
Penyertaan: Dialu-alukan kepada bekas ahli PERSI.
Juga terbuka kepada sesiapa yg berminat.
Bayaran: RM 100 termasuk;
- Tambang pergi balik keretapi KL-Dabong-KL
- Guide
-Pengangkutan lain(van)
-Ration
-Lain-lain difikirkan perlu. Baki pulang balik.
Maklumat Tambahan: Aktiviti pendakian hanya sehingga kem Baha (top of Jelawang Waterfall) dan trekking ke gunung Stong hanya kepada mereka yang berminat sahaja..sape taknak bley stay je kat kem Baha.

Sape yang berminat ley msg saye..


XPAC - we live in nature

Comments

  1. aloo..
    tules blog balik?
    blog kat fenster pe cer??
    ni "org" tau..
    yg dok selang 5 pintu dri umah tu..
    tapi ni nme dlm blog..
    so i prefer u used this name to called me..
    =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts