Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

ketidaktenteraman jiwa

aku sedang mengalami ketidaktenteraman jiwa..

tolong aku..hilangkan ketidaktenteraman jiwa ini..

ketidaktenteraman ini terus ada selagi ketidaktenteraman itu tidak ditenteramkan..

tolong aku..tenteramkan jiwa ini..

Comments

  1. langkah pertama ke arah mententeramkan jiwa:

    kahwin je !! ahaks... ;p

    ReplyDelete
  2. haaa..kan dah ade yg mencadangkan tu..hehe

    ;p

    mintomin

    ReplyDelete
  3. gitu ke??

    apakah natijahnye..

    ReplyDelete
  4. alah..
    ikot je..

    hehe

    ;p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts