Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

semakin bahagia..

aku nak bitau aku semakin bahagia..huhu..



aku bahagia bila mereka ini sentiasa memberi kasih sayang dan dorongan untuk aku berjaya..dan sekarang aku bahagia bile aku da start nak bahagiakan diorang



aku bahagia bile aku ade sorang makcik yang dah bagi aku macam2..jasanya sangat banyak pada aku..bahagia bila ade insan seperti beliau ni..



aku bahagia bile ade adek beradek yang paham kegilaan aku..same2 sengal..



aku bahagia bila pagi2 sampai opis ade orang ni yang boley aku gado ngan die tiap2 ari..kesengalan tahap dewa..



aku sangat bahagia bile ade insan yang sangat menyayangi aku..bagi sokongan utk aku..bagi kasih sayang die kat aku..support aku..hepi kan aku..n paling penting bahagiakan aku..huhu..



aku bahagia bila mereka semua da bahagiakan aku..

Comments

Popular Posts