Followers

Wednesday, February 16, 2011

aktiviti hujung minggu ku indah

2/16/2011 11:53:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
huhu..just wanna share aktivitu hujung minggu ku..huhu..memang indah..bila ditemani sumone yang dah betol2 hepikan aku..

jumaat:
- malam amek die kat KL sentral lebih kurang kol 12..
- gi danau kota cari suar..
- balik dalam kol 3..

sabtu:
- pagi keje cam biase..
- tghri balik keje kene setelkan keje kat umah plak..
- kol 3 baru kuar terus gi JJ bukit tinggi..
- plan nk tgk wayang kat situ tak jadi..
- makan je kat bukit tinggi..sebab aku kene balik..ade urusan sket kat umah..
- malam baru kuar balik..g JJ bukit raja plak..
- tgk midnight..citer khurafat..
- balik midnight..g uptown lak..cari suar..
- balik dalam kol 3 lebih..

ahad:
- bangun lambat sket..hehe..tghri gak baru kuar..
- terus g sunway pyramid..
- sampai terus makan..layan mcd..sambil tgk anak orang men kat playground mcd tu..
- men ice skating sesame..first time bawak die men ice skating..
- die pun pirst time men..sronok sangat..huhu..pengalaman yang paling seronok..
- 2 kali gak la die jatuh..hehe..
- abis men..terus gerak balik anta die kat ktm..
- otw balik jadi 1 kejadian..kete kene hentam..
- ujan lebat..tetibe kete emergency break..
- tapi setel da..just isau gile tyme tu..naseb die ade cool kan aku..thanx dear..
- sampai ktm member die cakap tiket kol 9.30..
- sempat g timesquare jap..gi lowyat cari no celcom..
- tak dapat pape pun..dapat penat je..hehe..
- tapi yang penting dapat dating..
- 9.20 sampai ktm balik..
- ngam 9.30 die naik bas n terus gerak..

huhu..3 hari yang tak berape nak 3 ni yang best sangat..bahagia je ase..seronok dapat dating..da la susah nak jumpe..jauh..tapi bile jumpe macam2 aktiviti plak yang kite buat..so aku happy sangat..huhu..syg..nak dating agi..hehe..

-love u so much dear-
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment