Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

baru..

blog ndferuz kini berwajah baru..sesaje ubah..bosan da tgk template lame..so ubah baru..kot2 dapat tarik lebih ramai pengunjung..tapi skarang ni masih dalam proses pengubahsuaian..insyaallah akan di update dari masa kesemasa..

ndferuz.blogspot new look..


antara perkara yang akan di muatkan dalam blog wajah baru ni..of course my portfolio..hehe..sesape nak wat website boleh contact saye..or ade kengkawan yang nak cari web designer..boleh lah hubungi saye ye..murah2 boleh bagi..rate freelance je..bukan rate profesional..

anyway..untuk skarang ni..layan2 la dulu ape2 entry kat blog ni ye..

Salammm..

Comments

Popular Posts