Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

24 hours FREE??!!!


Apa..?? FREE?? PERCUMA?? ya betul..Ianya percuma..

Apaka yang percuma ni..24 jam pulak tu..ok..sebenarnya aku sesaje je klik pada iklan nuffnang kat bawah tu..pasal DiGi Best punya plan..which is 6 cent for short calls..tak berape menarik minat aku lah..sebab pada aku plan yang aku guna sekarag adalag yang the best lah..bagi aku la..hihi..but then aku sesaje try usha plan yang aku gune sekarang iaitu DiGi Easy Prepaid..so ape yang menarik nye plan ni..jom bace sket..


My DiGi Easy Prepaid Plan
So faham2 sendiri lah ye..plan di atas yang aku sedang guna sekarang..kenapa aku kata best..sebab ade free call n sms to buddyz tu..bermula dari 12 tengah malam hinggalah 6 petng pada hari yang sama..so bermakna ade 18 jam untuk aku berborak n sms kepada buddyz aku secera percuma..best kan..tapi orang akan kate..alah..takde la best mane..kat no buddyz je la pun yang free..jawapan aku adalah..memang best pun..sebab mmg buddyz la aku rajin call n sms pun..sebab no buddyz aku set no mak aku dan awek aku..so kire ok la kan..yang lain tu aku jarang call n sms..

tapi td setelah aku membelek semula plan yang aku guna di website digi..lagi best offer dia..jom tgk bawah ni..
New DiGi Easy Prepaid Plan
Offer yang same..cume sedikit perubahan kat buddyz tu..instead of 18 hours..they give 24 hours free calls n sms..gile ape..borak 24 jam wooiii..memang best..kirenye boleh call buddyz..n tak payah letak phone la..hahaha..gilos..

so ape lagi..wahai pembaca sekalian..silalah bertukar kepada DiGi Easy Prepaid..hehe..iklan siap tu..tapi terpulang pada anda..setiap orang maybe kegunaan nye lain..kan..hihi..macam aku memang suka bercakap..ngan awek  je la..hehe..so...ini lah pilihan aku..korang??mane lah aku tau..

maklumat lanjut sila layari DiGi


Comments

Popular Posts