Followers

Wednesday, December 12, 2012

24 hours FREE??!!!

12/12/2012 02:24:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments

Apa..?? FREE?? PERCUMA?? ya betul..Ianya percuma..

Apaka yang percuma ni..24 jam pulak tu..ok..sebenarnya aku sesaje je klik pada iklan nuffnang kat bawah tu..pasal DiGi Best punya plan..which is 6 cent for short calls..tak berape menarik minat aku lah..sebab pada aku plan yang aku guna sekarag adalag yang the best lah..bagi aku la..hihi..but then aku sesaje try usha plan yang aku gune sekarang iaitu DiGi Easy Prepaid..so ape yang menarik nye plan ni..jom bace sket..


My DiGi Easy Prepaid Plan
So faham2 sendiri lah ye..plan di atas yang aku sedang guna sekarang..kenapa aku kata best..sebab ade free call n sms to buddyz tu..bermula dari 12 tengah malam hinggalah 6 petng pada hari yang sama..so bermakna ade 18 jam untuk aku berborak n sms kepada buddyz aku secera percuma..best kan..tapi orang akan kate..alah..takde la best mane..kat no buddyz je la pun yang free..jawapan aku adalah..memang best pun..sebab mmg buddyz la aku rajin call n sms pun..sebab no buddyz aku set no mak aku dan awek aku..so kire ok la kan..yang lain tu aku jarang call n sms..

tapi td setelah aku membelek semula plan yang aku guna di website digi..lagi best offer dia..jom tgk bawah ni..
New DiGi Easy Prepaid Plan
Offer yang same..cume sedikit perubahan kat buddyz tu..instead of 18 hours..they give 24 hours free calls n sms..gile ape..borak 24 jam wooiii..memang best..kirenye boleh call buddyz..n tak payah letak phone la..hahaha..gilos..

so ape lagi..wahai pembaca sekalian..silalah bertukar kepada DiGi Easy Prepaid..hehe..iklan siap tu..tapi terpulang pada anda..setiap orang maybe kegunaan nye lain..kan..hihi..macam aku memang suka bercakap..ngan awek  je la..hehe..so...ini lah pilihan aku..korang??mane lah aku tau..

maklumat lanjut sila layari DiGi


Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment