Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

9 Awesome Blogs Of The Month

Assalamualaikum..salam sejahtera..

Pestaim ni nk join benda alah ni semua..tujuannya nak support rakan2 blog dengan harapan rakan2 blog boleh sama2 support antara satu sama lain..

http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

Segmen ini akan berlangsung selama 9 hari bermula hari ini Rabu 20/08/2014 sehingga Khamis ini 28/08/2014 jam 12.00 malam.
9 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 29/08/2014.
Jom support blog kawan2..

Comments

  1. Datang blogwalking....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    Jemput join GA...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. Slam...
    Thanks joining..
    Tahniah menang...
    Anda di tag
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts