Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Perfume Original Murah

Assalamualaikum..

Haaaa..entry kali ni lain sikit..aku nak promote sket beberepa produk yang baru aku dapat..untuk dijual kepada anda yang berminat..

Kepada penggemar perfume atau minyak wangi..ni ada promosi best..promosi Perfume original..bukan tiruan eh..bukan imitation..bukan fake..takde gred2.. 100% ORIGINAL!!! ekceli aku dapat stock clearance..sebab tu dapat harga murah..so limited only ye..siapa cepat dia dapat.. jom tengok ape yg ade..xbanyak pun..

VERSACE Miniature 
VERSACE VERSENSE 5ml
VERSACE CRYSTAL NOIR 5ml
VERSACE BRIGHT CRYSTAL 5ml
VERSACE YELLOW DIAMOND 5ml
VANITAS VERSACE 4.5ml 

Harga RM150 sahaja
FREE SHIPPING!!

__________________________________________________


VERSACE 
pour femme 30ml.
Harga RM130 sahaja.
FREE SHIPPING!! 

__________________________________________________


Meow! by Katy Perry.
edp 100ml.
Harga RM 180 sahaja
FREE SHIPPING!!

 _____________________________________________________

Guess GIRL
100ml
Harga RM190 sahaja
FREE SHIPPING!! 

So..kepada anda yang berminat..boleh hubungi 016-3637348.. Dijamin ORIGINAL 100%..dijamin sampai cepat..dijamin puas hati..

Comments

Popular Posts