Followers

Tuesday, May 10, 2016

1st entry this year

5/10/2016 05:08:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..


This is my first entry ever for this year. Sejak 2016 tiba ni lah entri pertama aku..haha..gila tak update story.. dengan blog kena block nya.. dengan timing x kena.. dengan busy.. macam-macam hal lah.. Ni pun aku update kat Ipoh. Kena outstation seminggu kat sini..

So.. Sejak Januari hingga dah masuk Mei nisemestinya banyak cerita yang dah berlaku.. banyak perkara dah terjadi. banyak tempat aku pergi.. banyak benda aku buat.. nak story kat sini pun of course panjang berjela..

So lain kali la aku share ye..ada masa ada kelapangan aku share..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment