Followers

Friday, January 04, 2008

new vision..

1/04/2008 10:52:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
yuhu.. emm..skang da ade spek baru..malam nu yer ritu aku pegi buat kat A-LOOK subang parade..huhu..bley tahan gak la..dengan harge RM 168..Alook kn..

kat kdai tu tulis buy 1 free 1..agak excited la bile bace..terus aku usya spek2 cantik kat situ..promo tu hanya pade spek yg harge RM 138/168 je..aku pun cari la mane yg bekenan dihati ni..cari punye cari..rupenye promo tu hanya sah pade spek harge RM138/168 yg plastik frame je..yg metal tak dapat..huhu..

tapi aku pilih gak..tak dapat free pun takpe la..aku amek spek yg metal frame nye..lepas tunggu sejam..round subang parade kjap..spek aku siap..bayar dengan harge RM 168 cash..aku dapat sekeping kad yg ade cop kat situ..kene kompol 3 cop..maknenye kene beli 3 kali dalam setahun..kite ley dapat diskaun RM 98 untuk spek ke 4..huhu..so sesape nak beli spek..bitau la aku..

Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment