Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

new vision..

yuhu.. emm..skang da ade spek baru..malam nu yer ritu aku pegi buat kat A-LOOK subang parade..huhu..bley tahan gak la..dengan harge RM 168..Alook kn..

kat kdai tu tulis buy 1 free 1..agak excited la bile bace..terus aku usya spek2 cantik kat situ..promo tu hanya pade spek yg harge RM 138/168 je..aku pun cari la mane yg bekenan dihati ni..cari punye cari..rupenye promo tu hanya sah pade spek harge RM138/168 yg plastik frame je..yg metal tak dapat..huhu..

tapi aku pilih gak..tak dapat free pun takpe la..aku amek spek yg metal frame nye..lepas tunggu sejam..round subang parade kjap..spek aku siap..bayar dengan harge RM 168 cash..aku dapat sekeping kad yg ade cop kat situ..kene kompol 3 cop..maknenye kene beli 3 kali dalam setahun..kite ley dapat diskaun RM 98 untuk spek ke 4..huhu..so sesape nak beli spek..bitau la aku..

Comments

Popular Posts