Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

hasil karya ku..

ni ade beberapa hasil kerje aku yang nak dikong bersama ngan korang semua..nak mahirkan lagi gune photoshop..sape nak komen tu tolong la komen..bley aku improvekn lagi..huhu..klik kat gambar kalau nak view full size..


Gambar trip ke Penang
Gambar aku dapat dari Rizal pastu aku edit..
Gambar sis..die soh edit..huhu..
Gambar sis gak
Latest smalam aku edit..pic zarip mase naik Yong Yap..gune SLR amer..

So amacam..any comment??

Comments

Post a Comment

Popular Posts