Followers

Thursday, July 10, 2008

iwanttobeamagician

7/10/2008 04:22:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
huh..sejak akhir2 ni kerjaya aku sebagai ahli silap mata semakin mendapat sambutan dihati aku..pada asalnya aku ngan chaoi mule menggiatkan kembali aktiviti magic ni hanyalah untuk menambah kenalan baru untuk dijadikan prospek bisnes.tapi sejak minggu lepas bile aku ngan chaoi slalu lepak uptown untuk lepak ngan brader magic,man magic uptown tu,jumpe la plak ngan 2 orang mamat yang sehobi ngan aku,mahfuz & mail..

tengok pade gaye biase je tapi bile tengok pade skill,knowledge,experience..memang tak dapat dinafikan kehebatannye.aku hanyalah mampu melihat kehebatan mereka.skarang boleh dikatekan tiap2 malam aku ngan chaoi akan lepak uptown untuk tambah sikit knowledge pasal magic ni..

dan kelmarin keghairahan untuk bersilapmata memuncak lagi bile dipertemukan dengan shahril fuyoomagic tu..lepak minum sesame sambil dipertontonkan kehebatan magic beliau..sambil tu kutip sket tips2 dari die..kire ok la lepak ngan diorang..takde la nyombong..masih nak berkongsi pengalaman ngan kitorang..

lepak ngam mahfuz ngan mail tu..fuh..knowledge gile banyak..cakap je name magician...sume tau..cakap je trick name ape..seme tau..cakap je dvd magic edisi ape..sume tau..aku plak menganga..taktau ape..emm mase ni la nak blaja pun..mail plak siap pernah perform on stage lagi..sharil fuyoomagic tu member2 je..huhu..aku stakat perform streetmagic jela..

emm dan skarang aku mau improvekan ilmu silapmata aku..untuk kamu2 jugak..aku nak hiburkan korang..okeh..last but not least..i want to be a magician..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment