Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

purple la plak..

wah...berwajah baru da plak..hehe..masuk bulan baru ni kene datang dengan semangat yang baru..betul-betul baru..emm bulan ni pastinya lebih mencabar dari bulan-bulan lepas..dan aku yakin cabaran yang mencebar tu pastinya ade habuan yang lebih menyeronokkan..huhu..pastinya bulan ni aku mau kerja lebih keras lagi..target terus 10K bulan ni..aku maukan 10K tu..huhu..kawan-kawan tolong doakan aku..

dan aku seronok sangat memulakan bulan ni..dengan beban kerja yang menimbus selama ni telah aku siapkan..walaupun kerja baru dah pun datang..tapi lega bila yang lama tu dah settle..seronok juga aku mulakan bulan ni kerana ada sesuatu yang menanti aku..huhu tunggu...tak sabar rasanya...

and of course apa yang ibu aku maukan dari aku pada bulan ni..KERETA..huhu..insyaallah akan aku miliki intuk bondaku tercinta..huhu..juga tungguuuuu...

salam,
ndferuz
..

Comments

Popular Posts