Followers

Monday, April 26, 2010

tanjung karang..

4/26/2010 07:44:00 PM Posted by Andy Fairuz 3 comments
hmm..en nan da bitau utk soh aku handle projek tanjung karang..aku takde transport ni..die soh aku plan untuk angkat kete..untuk peringkat awal ni..huhu..maknenye aku kene selalu la berulang ke tg karang..melayan karenah para ibu tunggal untuk di bangunkan produk keluaran mereka..hmm..so buat mase skang ni dok pening pikir..nak amek pe..teringin gak nak pakai neo..huhu..bleh ke..nanti akan ku fikirkan..yang penting skarang aku kene fikirkan tentang projek yang nak diberikan kepada aku ni..tg karang..huhu..emm..sonok gak sbenarnye aku bile dapat job ni..atleast nnt ade mase bley aku lajak sket..hehe..jumpe seseorang..emm..bukan jauh mane pun..sejam sampai la..hehe..kot snang..klu ade mase..hehe..nway..aku harap aku sendiri dapat bagi komitmen utk projek ni..insyaallah..kawan2..doakan aku ye..
Reactions:

3 comments:

  1. aku ade cadangan yg lg bernas dan menjimatkan...

    ape kate ko stay je kt TK tue smp projek keje tue setel... ;p

    ReplyDelete
  2. ha..lg sng lh aku nk pow ko lps nih...lalalalala

    ReplyDelete
  3. da point is aku kene stay sini..

    aku akan kesane kalau ade meeting kat sane je..

    ReplyDelete