Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

tanjung karang..

hmm..en nan da bitau utk soh aku handle projek tanjung karang..aku takde transport ni..die soh aku plan untuk angkat kete..untuk peringkat awal ni..huhu..maknenye aku kene selalu la berulang ke tg karang..melayan karenah para ibu tunggal untuk di bangunkan produk keluaran mereka..hmm..so buat mase skang ni dok pening pikir..nak amek pe..teringin gak nak pakai neo..huhu..bleh ke..nanti akan ku fikirkan..yang penting skarang aku kene fikirkan tentang projek yang nak diberikan kepada aku ni..tg karang..huhu..emm..sonok gak sbenarnye aku bile dapat job ni..atleast nnt ade mase bley aku lajak sket..hehe..jumpe seseorang..emm..bukan jauh mane pun..sejam sampai la..hehe..kot snang..klu ade mase..hehe..nway..aku harap aku sendiri dapat bagi komitmen utk projek ni..insyaallah..kawan2..doakan aku ye..

Comments

  1. aku ade cadangan yg lg bernas dan menjimatkan...

    ape kate ko stay je kt TK tue smp projek keje tue setel... ;p

    ReplyDelete
  2. ha..lg sng lh aku nk pow ko lps nih...lalalalala

    ReplyDelete
  3. da point is aku kene stay sini..

    aku akan kesane kalau ade meeting kat sane je..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts