Followers

Monday, August 01, 2011

1 ramadhan @ 1 ogos..

8/01/2011 07:26:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
1 ramadhan tahun ni jatuh tepat pada 1 ogos..yakni masuknye bulan baru..yang mana setelah sekian lame aku tak menaep ni..malasnye la..so dikala hampir waktu berbuke ni..aku merajinkan diri untuk menaip entry bulan ni..tu pun hanya menggunakan SL aku..hehe..nak bukak laptop punye la malas..

Entry kali ni aku just nak share perihal 1 ramadhan..puase tahun ni aku mulakan dengan rase x selesa di perut..ni semua gara-gara kes aku disyaki ade gastrik..sebelum pose ritu g chek dokter kate aku ade gastrik..xpenah2 ade gastrik..tetibe je ni gastrik plak..so td aku masih lagi rase sakitnye prut ni..

tapi berkat kekuatan dan ketahanan aku menjalani ibadah puase ni aku akhirnya sampai ke waktu berbuka..dan dikala 1 ramadhan ini aku buka di rumah bersama keluarga..dan menu hari ini sudah semestinya masakan ibu la..


Antara lauk buka 1 ramadhan - Asparagus Goreng dengan Sotong..nyum..nyum..


Gulai Ikan


And semestinye..Nescafe tarik..

Lepas buka of course..terawih kat surau..so first day ramadhan tahun ni bermula dengan agak slow..sumenye kerana sakit perut yang melanda diri ini..hope esok2..baik la..

"Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna, Agar dapat kulalui dengan sempurna.."

Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment