Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

memang lame..

ade ke lagi yang tunggu nak bace blog aku ni..kalau ade alhamdulillah..thanks sebab sudi bace kesah aku yang tak seberape ni..

skarang ni aku da makin jarang nak tulis blog ni..bukan xde kesah menarik atau isu menarik..cume mood nak menaep je tak menarik..malas..

so untuk entry yang kali ni aku just nak bitau aku masih lagi berfeeling tak best sket..hmm..ade lah masalah sket yang belum aku selesaikan..

tapi its ok..since mase masih ade untuk aku selesaikan dengan sebaik mungkin..aku akan gunakan ie untuk selesaikannye..mungkin ade hikmah sumenye jadi..so terserah pada masa dan keadaan..

dats all for now..aku rajen, aku taep..okay..

salam..

btw semua..Selamat Hari Raya..salam kemerdekaan..

Comments

Popular Posts