Followers

Tuesday, September 20, 2011

memang lame..

9/20/2011 11:28:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
ade ke lagi yang tunggu nak bace blog aku ni..kalau ade alhamdulillah..thanks sebab sudi bace kesah aku yang tak seberape ni..

skarang ni aku da makin jarang nak tulis blog ni..bukan xde kesah menarik atau isu menarik..cume mood nak menaep je tak menarik..malas..

so untuk entry yang kali ni aku just nak bitau aku masih lagi berfeeling tak best sket..hmm..ade lah masalah sket yang belum aku selesaikan..

tapi its ok..since mase masih ade untuk aku selesaikan dengan sebaik mungkin..aku akan gunakan ie untuk selesaikannye..mungkin ade hikmah sumenye jadi..so terserah pada masa dan keadaan..

dats all for now..aku rajen, aku taep..okay..

salam..

btw semua..Selamat Hari Raya..salam kemerdekaan..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment