Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

hoi..banyaknye sawang..

haha..as usual..memane blog pun yang kite bace yang dah lame tak di usik..lame tak hapdet..maka itu lah tajuk yang paling sesuai untuk di letak..hehe..so seperti kebiasaan orang..itu jugak lah tajuk yang aku kire paling sesuai untuk entri aku kali ni..memang da bersawang..dah dekat stengah tahun dah..since ujung tahun lepas..aku x menaep ni..huhu

so nak di ikutkan banyak bende yang boleh aku kongsikan..tapi tu lah..malas..sibuk..ape lagi..xde idea..macam2 lagi lah alasan membuatkan aku lame x menaep ni..so ni tengah rajin ni..taip la sket..dari xde kn..

so sebagai permulaan tahun ni...HAHAH..tahun ni tu..hihihi..ok2..sebagai permulaan untuk tahun 2013 ni..jom kemas blog..habuk banyak sangat..aku ni da la ade sinus..pantang habuk sket..kang x pasal2 kene g klinik amek ubat..

okeh..nak kemas ape yang patut dulu..da kemas jap g baru sambung membebel..okeh..

Salaammmm...

Comments

Popular Posts