Followers

Wednesday, May 22, 2013

Roti halia ke kekacang jelly..

5/22/2013 09:33:00 PM Posted by Andy Fairuz No comments
Ok..ni nak share sket..untuk beberapa hari ni..aku study camne nk root hp aku..cmne nk install os lain dalam hp ni..dekat seminggu jugak la..maklum la..xtau ape..so dalam seminggu ni jugak la aku membackup semua data dalam hp aku ni..setelah kajian dibuat dan data di backup..maka mulalah operasi memformat hp ni..dan mengisikannye dengan yg baru..
Dan kini..hp ku telahpun berwajah baru..instead of gingerbread..now my hp is running on jellybean 4.1.2..hehe..canggih beb..ye lah..hp biase je. Xmampu beli hp mahal mcm s3 ke..note ke..s4 ke..aku gune SL je..hihi..sape xtau sile gugel..ok..setelah berhempas pulas cube meng i stall jellybean dalam hp ni..makan inilah hasilnye..
 




Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment