Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Roti halia ke kekacang jelly..

Ok..ni nak share sket..untuk beberapa hari ni..aku study camne nk root hp aku..cmne nk install os lain dalam hp ni..dekat seminggu jugak la..maklum la..xtau ape..so dalam seminggu ni jugak la aku membackup semua data dalam hp aku ni..setelah kajian dibuat dan data di backup..maka mulalah operasi memformat hp ni..dan mengisikannye dengan yg baru..
Dan kini..hp ku telahpun berwajah baru..instead of gingerbread..now my hp is running on jellybean 4.1.2..hehe..canggih beb..ye lah..hp biase je. Xmampu beli hp mahal mcm s3 ke..note ke..s4 ke..aku gune SL je..hihi..sape xtau sile gugel..ok..setelah berhempas pulas cube meng i stall jellybean dalam hp ni..makan inilah hasilnye..
 




Comments

Popular Posts