Followers

Wednesday, July 02, 2014

Jobdirumah - Job dan Payment

7/02/2014 01:15:00 PM Posted by Andy Fairuz , , , No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera sidang pembaca sekalian.

Jobdirumah merupakan satu platform untuk anda menjana pendapatan sambilan dengan melakukan pelbagai bidang tugas hanya dari rumah. Apa yang menarik adalah ia menyediakan "Tips & Tricks" untuk anda yang ingin melaksanakan job dari rumah ini.

Nak kongsi pengalaman, banyak gila job yang dihantar kepada kita melalui JDR ini, dan ia bergantung kepada kesungguhan kita untuk dapatkan job tersebut seterusnya menyiapkannya dengan tempoh masa yang ditetapkan. Bagi aku ia memang sangat membantu bagi mereka yang inginkan pendapatan sampingan dengan melakukan kerja dari rumah.

Ni pengalaman aku dalam menyiapkan tugasan yang diberikan. aku dah bermula sejak Mac 2014 lagi. Namun ianya tidaklah begitu memberangsangkan. Namun setelah berusaha sedaya upaya mendapatkan job-job yang bersesuaian, maka aku dapat contract menyiapkan satu tugasan..dan hasilnya boleh lah dibanggakan walaupun sedikit..hehe..ni bukti bayaran yang aku terima dari salah satu job yang aku perolehi..


Sorilah ye..amount tu terpaksa di hide kan..sebab segan la nak tunjuk..hehe.. So every month ade income kira ok la kan..boleh la nak tambah ape yang patut. kalau rajin lagi, lagi banyak lah pendapatan kita.. Pucuk pangkalnya rajin dan jangan malas.. Confirm dapat.



ok.. Teruskan usaha anda. Anda pasti berjaya..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment