Followers

Friday, July 25, 2014

Cuti panjang sepanjang 2015

7/25/2014 11:32:00 AM Posted by Andy Fairuz , 5 comments
Salam Semua..

Belum pun hujung tahun..kalau ikut kalendar masih berbaki 5 bulan lagi untuk kita melangkau ke tahun 2015. Tapi kali ni aku nak share pasal apa yang ada pada kalendar tahun depan. Info ni aku dapat dari sebuah laman web TripZilla Magazine. Sebuah laman web bagi mereka yang ingin mendapatkan maklumat pelancongan di seluruh dunia.

Ok..back to our topic here. pada tahun hadapan terdapat lebih kurang 11 cuti panjang di hujung minggu. huuaaa..banyak tuu.. kebetulan cuti-cuti umum negara tahun depan kebanyakannnya jatuh pada khamis, jumaat dan hujung minggu. Jika cuti umum jatuh pada hujung minggu maka hari Isnin berikutnya akan cuti. Jom kita tengok ni..


So pada anda yang nak merancang cuti pada tahun hadapan bolehlah pilih tarikh yang anda mahukan..ada 11 minggu yang anda boleh aplikasikan cuti anda. Oh ya..kalendar di atas tertakluk pada perubahan semasa.

ps: hmm..boleh dah plan majlis kahwin tahun depan..hihi..honeymoon lagii...heheheh..
Reactions:

5 comments:

  1. Woah ! Nampaknya dia dah nak plan kawenggg dah. Cepat cepat sikit boh. ^^

    ReplyDelete
  2. ingat nak cuti kawen..tp calon masih lagi uncertainty.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aih..xkan brader kacak masih xda calon..

      Delete
  3. Selamat bercuti !

    Sila kunjungilah 5* villa (Villa 827) di A' Famosa Resort, Melaka untuk cuti cuti anda :)

    www.villafamosaresort.com

    ReplyDelete