Followers

Thursday, June 19, 2008

Umm...ape punye header la..

6/19/2008 02:57:00 PM Posted by Andy Fairuz 2 comments
wah..besornye header aku nih..emmm..ok la tu biar nampak sket aku nye blog nih..huhu..header gambor kaki..patutnye gambo kaki letak kat footer..takpe la nanti da ade gambo header yang sesuai aku letak la kat atas tu..buat sementara nih letakla gambo kaki tu..pic tu diambil pade ketika aku menunggu bas mase balik dari klas kat fakulti..bosan..
minggu lepas aku naik bas sepanjang minggu..huhu..kete takde kan..lagipun langkah berjimat..heheh..dan semalam baru aku amek kete aku yang telah di'pimp my ride'kan..huhu..tuka kaler je..kaler oreng..heheh..tapi agak tidak mengikut citarasa aku..kaler da ok..cumenye ape yang aku mintak die tak buat..aku soh buat bonet depan kaler itam..die tak buat..mende la..tapi nak buat camane kan..ok je pun..emm pasni takde la rase segan sangat nak bawak org nek kete tu..ye lah..dah di'pimp my ride'kn hehe..
nanti aku post kan pic kete aku terbaru nih..okeh..
Reactions:

2 comments:

  1. AbsieY - @zZ@ ^_^9:27 PM, June 25, 2008

    hehehe....
    sxoba soba aku nak nek kete ko nih...
    hehe... tggu next sem r nih..
    << heheheheheehhehehehe >>

    ReplyDelete
  2. (monolog dalaman: *snifff~ *sniiiff~ err, apsal plak ada cam bau kaki puaka niehh?? err, taper laa, wat dunno jerr.. agaknyer, pak andy nie xsempat basuh kaki lagi kottt..xperr..senyumm jerrr.. )

    ^_^ errr, dah cuunnnn la tueee header gmbo kaki ko tuuueee..

    .
    .
    .
    (monolog dalaman: tak tahannn siott tt bau kakiiii~)

    ReplyDelete