Followers

Tuesday, December 02, 2008

nak ikot!!!

12/02/2008 02:48:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
mgu lepas aku dapat call dari tipah..classmate aku..

tipah: elo samekom nd..
aku: elo salam..
tipah: nd, ko nak ikut aku balik tak??makan tghri kat umah aku??
aku: haa??(tak paham nape)
tipah: jgn isau..aku sapot sume..tambang pegi balik aku sapot.. tol aku sapot..mahu??tapi balik ari la..
aku: mesti ko nak soh aku anta ko balik kan..??
tipah: haa....huhu..mane ko tau..??boley kan..??
aku: ok je..tapi ko nak nek pe??aku takde transport..
tipah: takpe aku nak sewa van..
aku: huhu..bereh..no hal..
tipah: mekasey..nnt aku konfemkan kat ko balik..

smalam tipah mengonfem kan kat aku..yang die tak dapat cari van..ade mmg ade..tapi mahal..so die wat keputusan untuk jiran umah die datang amek die..sbb mak die soh..huhu..aku plak sbb da janji..tak sedap ati plak nak soh die wat camtu..yela..ssh2 plak soh jiran die datang..aku sembang dlm ym ngan die..aku try ejas ngan makcik aku untuk pinjamkan kete die..besar sket..n takde la ssh2 nak baya sewa..

tadi makteh datang umah aku..aku try ejas..dan hasilnye..tak dapat sbb makteh takde transport nnt nak g keje..emm..lepas lagi 1 harapan..huhu..sedey..nak ikot ko tipah..nak makan tghri umah ko..!!!

baru ni aku ym ngan tipah lagi..bitau yang aku tak dapat ejas kete makcik aku..emm n die pun da wat kputusan..soh abang die je amek..huhu sedey plak..tak dapat tolong ko..cian kat ko..aku pun sbenarnye mmg nak ke perak..alang2 da ade peluang tu ley gerak skali..tapi tak kesampaian plak..

emm..takpe la tipah..wat la ape yang terbaik..ape2 bitau je aku..aku sedia membantu..huhu..dan yang penting..aku nak makan tghri kat umah ko....huhu..nak ikootttt!!!!
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment