Followers

Tuesday, December 02, 2008

Persatuan Magician Melayu??

12/02/2008 02:16:00 AM Posted by Andy Fairuz No comments
huh..betol ke nie?? smalam aku ngan chaoi ke PAS untuk tgk audition raja lawak musim ke 3..huh..nyampah btol tgk..bukan lawak pun..aku masuk lagi lawak rasenye..ceh..perasan plak..takde yg menarik pun..dan aku jugak berkesempatan untuk usyar kedai magic baru bukak kat tingkat 1 sebelah nagoya tu..'Magic Crew" name kedai nye..emm mael kate mamat yang wat magic tu da 6 tahun wat magic..tak tau le betoi ke idak..kami tgk je die wat magic..melihatkan pade skill die biase je..takde yg dikagumi pun..tapi aku respect la sebab berani bukak kedai magic..kalau aku lom mampu lagi hehe..baru lagi la katekan..sedang asyik melihat aksinye bermagic, terperasan plak brader yang sesame meniage ngan aku kat anggeril mall..brader jual menan tu..rupenye die da cite pasal kami yang ley wat magic.. dan malam tu diwaktu kami berniage di anggerik mall, mamat yang wat magic kat PAS tu datang nak jumpe kitorg..memule igt nk wat pe..rupenye nak knal je..n nak bitau satu projek baek nye..iaitu nak tubuhkan club untuk magician melayu..huhu..ok gak since chinese da ade magician club nye sendri..y not kite org melayu..ley tambah kenalan n pengalaman n ilmu..huhu..so insyaallah pasni akan ade la The Malay Magician Club..huhu..semoga jadi la ye..kalau ade club ni sok aku takkan ketinggalan untuk menjadi ahli.. hmm..majulah magic untuk org melayu..hehe..



Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment