Followers

Wednesday, March 18, 2009

aku nak RM5K bulan ni..

3/18/2009 05:16:00 AM Posted by Andy Fairuz 1 comment

skarang aku masih tidak bekerja..bukan bermakna aku menganggur..tapi mmg aku masih belum terbuka hati nak kerja makan gaji ni..ye..memang aku taknak makan gaji lagi..dan sekarang aku berniaga..

bapak aku cakap kat adik aku.."ape nak jadi ngan abang, tak keje..walaupun nak berniaga sekalipun cari la duit dulu..cari keje dulu..ni tak..balik da tgh2 malam..tak tau la ape dibuatnya.."

tu kate bapak aku..memang die tak tau ape yang aku buat sekarang..takpe la..aku nak tunjuk n buktikan sebenarnya ape yang aku huat sekarang ada hasilnya satu hari nanti..

bulan lepas je aku mampu kumpul RM 3200..so bulan ni target aku RM 5000..kemampuan tu semua bergantung pada aku..dengan bisnes yang aku buat sekarang..eMallNetwork..aku yakin..dan sangat yakin yang aku mampu tunjukkan sesuatu pada keluarga aku..

sangat aku berterima kasih kat chaoi..yang mem'positif' kan aku bile aku ni down..buatkan aku sangat yakin bahawa walaupun family aku tak berapa setuju ngan ape yang aku buat..tapi aku akan tunjukkan hasilnya pada mereka..


Reactions:

1 comment:

  1. oit..!!

    gile gempak income sebulan lebih dari gaji guwe..

    ni bisnes yg awk bg tau kat org ari tu ke??

    mantop..!!

    kencang seyy..

    ReplyDelete