Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Edisi 2011 bermula..

salam pelayar-pelayar blog tegar..

edisi 2011 kini bermula dengan ucapan aluan selamat tahun baru 2011..masih tak terlambat kot..walaupun telah 5 hari berlalu..semoga tahun ini semakin bertambah akan rezeki serta dilimpahkan rahmat serta nikmat yang menjadi impian kita semua..

tahun baru aku tahun ni dimulakan dengan layanan katil yang empuk sambil mendengar dentuman bunga api dari dalam bilik sahaja..tiada apa yang menarik untuk dikongsi..sebab penat menguruskan kursus di kuantan..

walaupun begitu aku mengharapkan agar tahun baru ini dapat mengubah kedudukan hidup aku kepada kedudukan yang lebih selesa..insyaallah..

so kepada anda semua.. SELAMAT TAHUN BARU 2011..HAPPY NEW YEAR 2011!!!..

Comments

Popular Posts