Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

[UPDATE] - Misi Autumn di Korea 2015

Assalamualaikum


Lagi update untuk Misi Autumn di Korea 2015.. Baru-baru ni AirAsia ada buat promosi FREE SEAT ke beberapa destinasi utama..dan ini lah masa yang sesuai untuk aku book tiket ke korea..


Lepas dapat tau AA ade buat promo ni..apa lagi..terus la aku buka website AA untuk tengok tiket murah.. Yes memang murah dari biasa.. RM 866 untuk pergi balik..dan ketika ini sibuk lah aku nak mengonfirmkan dengan peserta yang lain..

Dalam pada kekalutan itu..apabila dah confirm dengan yang lain..aku pun terus book tiket flight tu..tetapi lepas aku nak refresh page tersebut harga dah pun naik balik..RM 1066 untuk 2 hala..huhu..belum masuk extra baggage n meal lagi..maka aku terpaksa tangguhkan pembelian tiket tersebut..

------------

TAWARAN MASIH DIBUKA

Ohkay..kepada anda yang berminat untuk turut serta dala Misi Autumn di Korea 2015 ni..tawaran masih lagi dibuka..jom sama-sama join saya dalam Misi ini.. Berikut adalah detail untuk misi ini

Misi Autumn di Korea 2015
Tarikh: 14 - 20 Oktober 2015
Bayaran: RM 1800 (early bird dah abis..sori ye..)
Bayaran termasuk: Tiket flight Jeju, Accomodation, Entrance Fee, Transportation, Meal..
So kepada anda yang berminat untuk join..boleh terus hubungi saya atau WhatsApp saya di 016-3637348..

Jom kita ber Autumn di Korea..

Comments

Popular Posts