Followers

Wednesday, March 25, 2015

[UPDATE] - Misi Autumn di Korea 2015

3/25/2015 02:32:00 PM Posted by Andy Fairuz , , , No comments
Assalamualaikum


Lagi update untuk Misi Autumn di Korea 2015.. Baru-baru ni AirAsia ada buat promosi FREE SEAT ke beberapa destinasi utama..dan ini lah masa yang sesuai untuk aku book tiket ke korea..


Lepas dapat tau AA ade buat promo ni..apa lagi..terus la aku buka website AA untuk tengok tiket murah.. Yes memang murah dari biasa.. RM 866 untuk pergi balik..dan ketika ini sibuk lah aku nak mengonfirmkan dengan peserta yang lain..

Dalam pada kekalutan itu..apabila dah confirm dengan yang lain..aku pun terus book tiket flight tu..tetapi lepas aku nak refresh page tersebut harga dah pun naik balik..RM 1066 untuk 2 hala..huhu..belum masuk extra baggage n meal lagi..maka aku terpaksa tangguhkan pembelian tiket tersebut..

------------

TAWARAN MASIH DIBUKA

Ohkay..kepada anda yang berminat untuk turut serta dala Misi Autumn di Korea 2015 ni..tawaran masih lagi dibuka..jom sama-sama join saya dalam Misi ini.. Berikut adalah detail untuk misi ini

Misi Autumn di Korea 2015
Tarikh: 14 - 20 Oktober 2015
Bayaran: RM 1800 (early bird dah abis..sori ye..)
Bayaran termasuk: Tiket flight Jeju, Accomodation, Entrance Fee, Transportation, Meal..
So kepada anda yang berminat untuk join..boleh terus hubungi saya atau WhatsApp saya di 016-3637348..

Jom kita ber Autumn di Korea..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment