Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

sedikit 'release'

alhamdulillah selepas beberapa hari ni aku da terasa sedikit kuranganya bebanan yang selama ini di tanggung. huh..memang payah..walaupun tak sepenuhnya lepas, kerana masih ada lagi perkara yang perlu diselesaikan..namun aku bolehla untuk sekurang-kurangnya tersenyum semula..

apa yang boley aku share di sini adalah..kata-kata seorang ibu tu pada aku amatlah penting..ikut je..aku dapat sesuatu bila terbaca beberapa ayat dalam surah luqman ayat 11-19..hmm..agak tersentuh gak la..sebab jawapannya pada al-quran..seronoknya aku..

aku da buat beberapa keputusan yang aku rasa mungkin ianya berbaloi pada aku..insyaAllah..aku harap keputusan aku ni betul-betul berbaloi dan mendatangkan keputusan yang tepat.dan diharapkan juga agar masalah kemurungan aku ni cepat-cepat selesai..

Comments

  1. aha..tats gud..finally my fwen can get his l0st smiLe back..=)
    keep it up,kawan! wish u all da best! ^,~

    ReplyDelete
  2. huhu..
    tu pun sbb ade yang membantu..
    thnks kawan..!!
    wish u all d best too..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts