Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Petzl All Sports Night Trail Run 2013

Hari tu aku ade jumpa gman sembang2..then dia ada sebut pasal satu event yang akan di adakan di Putrajaya hujung bulan Disember ni..dan dia mintak aku registerkan untuk dia..then nnt akan dapat headlamp..berikut adalah event tersebut..


Event Name: Petzl All Sports Night Trail Run 2013..
Date: 28 December 2013
Time: 8.30 pm..
Venue: Taman Cabaran, Precint 5, Putrajaya


Actually event ni adalah event larian sejauh 10km. Dengan yuran penyertaan sebanyak RM85 peserta akan dibekalkan dengan Racekit iaitu sehelai tshirt event, PETZL Headlamp Tikkina yang berharga RM89..huhu..ok la tu kan..
PETZL Headlamp TIKKINA

kalau nak di ikutkan nak berlari sejauh 10km tu memang aku x mampu..tapi nak dapat headlamp tu la mission utamanya..hehe..tapi kalu nak masuk race tu pun ok jugak..emm so kene la training lari 10 km ni..huhu..agak payah gak tu..xpe la..pelan2 kayuh..

terdapat 3 kategori dalam race ni..lelaki terbuka, wanita terbuka dan lelaki senior..semua 10 km lari..terdapat 10 pemenang setiap kategori..1 - 5 dapat cash..6 - 10 dapat medal..xpayah nak target menang la kot..hehe..target masuk pun da cukup ok..

untuk register anda bolehlah layari MYraceonline segala maklumat ada tercatat disitu..tapi xtau la skrg ni open lagi ke x..hehe..ok..

okeh..sape yang dah register tu..jumpa anda disana... :)

Comments

Popular Posts