Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

Starlight Cinema - Tonton wayang bertemankan bintang

Yezza..salam petang semua..arini aku nak share ngan korang semua satu benda..hehe..korang mesti biasa dengar pasal 8Share kan..alaa..yang orang dok share macam2 tu..aku baru je join dan so far ok la..dapat da sket rezeki dari 8Share tu..tapi x la banyak..ada cerita tu lagi best siap tipu orang lagi..ye la semata-mata nak suruh orang klik link yang dia share tu..aku tak la sampai camtu skali..aku baca betul2 apa yang aku share then baru aku share kan..so kalau korang berminat boleh la klik sini..dan register..free je..

ok..ceritanya bukan pasal 8Share ni..ceritanya pasal Starlight Cinema ni..baru2 ni 8Share ade buat special..promotkan pasal Starlight Cenima ni..apakah Starlight Cinema.. Ia adalah satu acara menonton wayang outdoor..yes OUTDOOR!!..style kan..siap bagi tips lagi apa nak bawak masa menonton tu..kire macam wayang pacak laaa...hehe..so kalau korang berminat nak tahu lebih lanjut..boleh klik sini...



so aku pun share la info tu..then 8Share jugak buat promo..hanya untuk ahli 8Share sahaja..yang mana jika kita share kan info tu kita layak untuk menang tiket menonton wayang tu secara FREE..!!yess..percuma..kalau korang nak tengok korang kene bayar RM 10 untuk weekdays dan RM18 untuk weekend..dann..ceritanya aku dapat laa..hehe..tadi dapat email dari Yuna SAYS..


haa..ok la kan..dapat 4 tiket lagi..hehe..apa lagi..jom la kite pergi..tengok wayang pacak..jangan hujan sudah..hehe..

Comments

Popular Posts