Followers

Tuesday, June 17, 2014

[ World Cup 2014 ] - Shaheen Si Unta peramal world cup BRA vs MEX

6/17/2014 01:16:00 PM Posted by Andy Fairuz , , 6 comments
Okay..sebelum ini si unta Shaheen ni telah pun meramal beberapa perlawanan penting pada World Cup 2014 kali ini..dan semalam Shaheen ni dah meramalkan perlawanan antara Portugal dan Germany. dan ramalannya semalam agak tersasar berbanding ramalan2nya sebelum ini.. Si unta ni meramalkan kemenangan berpihak kepada Portugal, namun apa yang berlaku semalam adalah sebaliknya dimana Portugal telah tewas mengejut kepada Germany 4 - 1..nampaknya ramalan haiwan ini tidak lah tepat..

Dan seperti biasa, hari ini Shaheen telah pun membuat ramalan bagi perlawanan hebat seterusnya iaitu Brazil menentang Mexico. jom tengok ramalan Shaheen


Sejauh mana ketepatan ramalannya, kita nantikan malam ni..perlawanan akan berlangsung pada jam 3.00 pagi 18 Jun 2014 waktu Malaysia..so kepada anda yang nak menyaksikan perlawanan ini, jangan lupa set jam..betul ke tidak ramalannya..Wallahua'lam..
Reactions:

6 comments:

  1. yup nampaknya ramalan si shaheen..kurang tepat..
    kalau sotong dulu banyak tepat..
    tgok game mlm ni ramalan dia tepat ke idok :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknye macam tepat..sebab tuan rumah punya game..kita tunguuuu...

      Delete
  2. Unta pulak ye? Macam2... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnye memang macam2 haiwan yang ade..cume unta ni yang femes..

      Delete