Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

[ World Cup 2014 ] - Shaheen Si Unta peramal world cup BRA vs MEX

Okay..sebelum ini si unta Shaheen ni telah pun meramal beberapa perlawanan penting pada World Cup 2014 kali ini..dan semalam Shaheen ni dah meramalkan perlawanan antara Portugal dan Germany. dan ramalannya semalam agak tersasar berbanding ramalan2nya sebelum ini.. Si unta ni meramalkan kemenangan berpihak kepada Portugal, namun apa yang berlaku semalam adalah sebaliknya dimana Portugal telah tewas mengejut kepada Germany 4 - 1..nampaknya ramalan haiwan ini tidak lah tepat..

Dan seperti biasa, hari ini Shaheen telah pun membuat ramalan bagi perlawanan hebat seterusnya iaitu Brazil menentang Mexico. jom tengok ramalan Shaheen


Sejauh mana ketepatan ramalannya, kita nantikan malam ni..perlawanan akan berlangsung pada jam 3.00 pagi 18 Jun 2014 waktu Malaysia..so kepada anda yang nak menyaksikan perlawanan ini, jangan lupa set jam..betul ke tidak ramalannya..Wallahua'lam..

Comments

  1. yup nampaknya ramalan si shaheen..kurang tepat..
    kalau sotong dulu banyak tepat..
    tgok game mlm ni ramalan dia tepat ke idok :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknye macam tepat..sebab tuan rumah punya game..kita tunguuuu...

      Delete
  2. Unta pulak ye? Macam2... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnye memang macam2 haiwan yang ade..cume unta ni yang femes..

      Delete

Post a Comment

Popular Posts