Followers

Tuesday, June 24, 2014

[ World Cup 2014 ] - Update terkini Piala Dunia 2014

6/24/2014 07:37:00 PM Posted by Andy Fairuz , , No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Walaupun da lama dah bermulanya Piala Dunia edisi 2014 ini, namun aku masih mencari bagaimana nak keluarkan update terkini kat dalam blog aku ni.dan hasilnya berjaya..hehe..kalau korang boleh nampak kat sebelah kanan blog aku ni tertera status terkini setiap perlawanan dan jugak keputusannya. so kepada anda yang mencari status terkini piala dunia tu..boleh la datang sini eh..walaupun da banyak kita jumpa..even cari kat gugel pun ade..hehe..xpa la..sambil baca blog aku ni..boleh tengok latest update world cup 2014 ni..

Korang boleh pilih samada nak tengok keputusan di peringkat kumpulan, 16 pasukan yang layak, suku akhir, separuh akhir hingga ke peringkat akhir. Korang jugak boleh pilih negara mana yang korang nak tengok. Juga boleh tengok statistik setiap perlawanan yang dah berlangsung. Siapa penjaring, siapa yang kena kad, siapa pemain yang ditukar.. segalanya lengkap disini..

Banyak lagi lah..korang jugak boleh tengok info berkenaan negara yang bertangding, sejarah World Cup yang lepas, dan macam-macam lagi lah..pendek kate semua yang anda inginkan di sepanjang World Cup ada kat sini..so boleh la jemput tengok ye..
Reactions:

0 idea orang lain:

Post a Comment