Skip to main content

Featured

MyPickupTrip

Awal tahun aritu lepas tengok trip yang aku buat ke Korea boleh dikatakan berjaya walaupun dengan sedikit  kekurangan, so aku plan untuk buat lagi trip ke Korea. Tapi lepasni aku tak gerak dengan personal account aku. Aku decide untuk create satu nama untuk aku jalankan semua trip ni. Dan trip-trip yang aku buat bukan setakat ke Korea malah lebih lagi.

Nama yang aku pilih adalah "My Pickup Trip - Let's Travel". Sebab kenapa nama ni di pilih kerana masa tu dok sibuk pasal pickup line - ciaaa ciaa ciaaa... so aku ambil perkataan pickup tu dan tambah trip belakangnya memandangkan ia berkaitan dengan trip and travel.

Dan trip pertama aku under MyPickupTrip ni adalah ke Seoul, South Korea sekali lagi pada bulan April lalu. Alhamdulillah 2 group yang pergi. 1 group tu memang private group, dan 1 group lagi adalah open group. 12 orang kesemuanya. Memang tak dinafikan terdapat beberapa kekurangan dari segi pengurusan makan, namun pada aku ianya boleh dikatakan berjaya memandang…

[ World Cup 2014 ] - Shaheen Si Unta peramal world cup Ecuador Vs France


Setelah beberapa perlawanan telah pun diramal oleh Shaheen Si Unta peramal Piala Dunia 2014 ni, macam-macam keputusan yang telah diperolehi. banyak yang betul. Tapi tidak kurang jugak salahnya. So dah terang bahawa ramalan si Shaheen ni jangan lah kita percaya ya.. Untuk suka- kita tengok boleh la..

Berikut adalah ramalan yang telah dibuat oleh unta ni.



Untuk terlawanan terakhir yang diramal semalam adalah Italy menentang Uruguay yang mana Uruguay telah memenangi perlawanan tersebut dan betullah ramalan Shaheen ni. Jadi untuk perlawanan malam ini di antara Ecuador dan France, jom kita tengok.


Betul ke tidak sama-sama kita nantikan perlawanannya. Game start pukul 4 pagi..siapa yang sanggup tunggu tu boleh la tengok game tu eh..siapa yag lebur tu, tunggu jelah keputusan rasmi esok nya..ok..

Comments

Popular Posts